BROILERIA TOMAATTIKASTIKKEESSA
6 broilerin koipireisipalaa ( maustamaton)
2 prk tomaattimurskaa
iso sipuli
3 valkosipulinkynttä
iso punainen paprika
3 kourallista kuivattuja suppilovahveroita
20 oliivia
suolaa, mustapippuria
vettä
oliiviöljyä
1 dl (ruoka) kermaa
***
spagettia
**
parmesaania
1. Laita sienet likoamaan mielellään pari tuntia ennen
2. Siisti koipireidet, leikkaa liiat rasvat pois ja erota koipi ja reisi toisistaan kahdeksi palaksi ( kuudesta tulee siis 12)
3. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli
4. Palastele paprika
5. Kaada tomaattimurskat isoon, laakeaan uunivuokaan, lisää sipulit, paprika, oliivit ja valutetut suppilovahverot. Lisää vettä, jotta seos on juoksevampaa. Mausta suolalla ja pippurilla ja sekoita kaikki aineet sekaisin .
6. Mausta broileripalat suolalla ja pippurilla ja laita ne tomaattiseoksen päälle.
7. Valuta päälle oliiviöljyä
8. Paista 200-asteessa noin tunti, käännä broilerit puolessa välissä, jotta ne ruskistuvat molemmin puolin.
9. Laita pasta kiehumaan ja lisää kerma uunivuokaan
10. Laita ruoka tarjolle
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti