SAVUSIIKAMOUSSE
1 savusiika (n. 300g)
4 rkl kermaviiliä
2 tl dijonsinappia
1 rkl hienonnettua ruohosipulia
pari kierrosta mustapippuria myllystä
***
Väinämöisen palttoonnappeja
1 savusiika (n. 300g)
4 rkl kermaviiliä
2 tl dijonsinappia
1 rkl hienonnettua ruohosipulia
pari kierrosta mustapippuria myllystä
***
Väinämöisen palttoonnappeja
1. Puhdista kala ruodoista tarkasti
2. Laita kala, kermaviili, sinappi ja ruohosipuli kulhoon ja hienonna sauvasekoittimella tahnaksi. Mausta mustapippurilla
3. Pursota palttoonnapeille moussea ja koristele ruohosipulilla
2. Laita kala, kermaviili, sinappi ja ruohosipuli kulhoon ja hienonna sauvasekoittimella tahnaksi. Mausta mustapippurilla
3. Pursota palttoonnapeille moussea ja koristele ruohosipulilla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti