AVOKADO-KATKARAPUSALAATTI
2 isoa avokadoa
1/2 ruukkusalaattia
rucolaa
verigreippi
2 appelsiinia
500 g katkarapuja
***
kastike:
1/2 sitruunan mehu
5 rkl oliiviöljyä
1tl suolaa
1 tl hunajaa
2 valkosipulin kynttä murskattuna
mustapippuria myllystä
tuoretta sitruunatimjamia hienonnettua
1. Sulata katkaravut
2. Valmista kastike ja kaada siitä 1/2 katkaravuille & sekoita
3. Tee salaatista "peti" salaattiastian pohjalle
4. Halkaise avokado, poista kivi ja lohko ohuiksi viipaleiksi. Levitä avokadoviipaleet salaatille.
5. Kuori greippi & appelsiinit veitsellä (hedelmälihaan asti), irrota hedelmäliha veitsellä kalvoista ja laita avokadojen päälle. Purista hedelmästä loppu mehu salaatin päälle
6. Laita katkaravut hedelmien päälle ja valuta loppu kastike salaatille
Annos riittää hyvän leivän kanssa kolmelle pääruokana, 6-8 alkupalana
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti