sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Valkoista suklaata

VALKOSUKLAA-LIMEPANNACOTTA
6 dl kermaa
4 liivatelehteä
200g valkosuklaata
lime
1. Laita liivatelehdet kylmään veteen
2. Raasta limesta kuori ja purista puolikkaasta mehu
3. Laita kerma ja sokeri kattilaan ja kuumenna kiehumispisteeseen
4. Ota kattila liedeltä, lisää limen kuori ja mehu sekä paloiteltu valkosuklaa. Sekoita hyvin, jotta suklaa sulaa joukkoon
5. Purista liivatteista vesi pois ja anna liueta kermaan, sekoita kevyesti
6. Kaada seos juomalaseihin, täytä noin puoliväliin ja vie kylmään hyytymään vähintään kahdeksi tunniksi
LIMEMANSIKAT
2 dl mansikoita
puolikkaan limen mehu
1. Kuumenna mansikat, sokeri ja limen mehu kattilassa
2. Laita mansikat juuri ennen tarjoilua valkosuklaa-limepannacottalasien päälle

2 kommenttia: