lauantai 7. elokuuta 2010

Juuston alla

Lämpimänä kesäpäivänä pasta, riisi ja perunat voivat tuntua liian raskailta. Täytetty kesäkurpitsa valmistuu grillissä nopeasti ja täytteeksi voi käyttää mitä kaapista sattuu löytymään. Tällä kertaa täytteeksi pääsi osa pastaa varten ostetuista kanttarelleista. Ruoka riittää kesäiseksi lounaaksi, mutta nyt rinnalla tarjottiin grillattua kassleria.



TÄYTETYT KESÄKURPITSAT

3 pientä kesäkurpitsaa
1/2 l kanttarelleja
pieni sipuli
1 valkosipulinkynsi
rypsiöljyä
timjamia
suolaa, mustapippuria
mozzarellaraastetta

1. Halkaisen kesäkurpitsat ja koverra lusikalla siemenet pois
2. Puhdista kanttarellit ja pilko pienemmiksi. Kuori ja hienonna sipulit
3. Nosta halkaistut kesäkurpitsat kuumaan grilliin halkaisupuoli alaspäin pariksi minuutiksi. Öljyä uunivuoka ja laita hieman väriä saaneet ja pehmenneet kesäkurpitsat leikkuupinta ylöspäin vuokaan ja vuoka grillin ylätasolle.
4. Kuumenna pannulla rypsiöljyä ja kuullota sipuleita pari minuuttia. Lisää kanttarellit ja paista sekoitellen muutama minuutti. Mausta tuoreella timjamilla, suolalla ja pippurilla. Annostele seos kesäkurpitsoille ja ripottele päälle juustoraaste. Anna paistua grillin ylätasolla 10-15 minuuttia



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti