JOKIRAPUPASTA
1 porkkana
1 lehtisellerin varsi
pieni fenkoli
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
rypsiöljyä
2 rkl tomaattipyreetä
1 dl valkoviiniä
3 dl kasvislientä (alkup. kalaliemi)
2 rkl hummerifondia
loraus calvadosta (alkup. konjakki)
2 dl kuohukermaa
tilliä
jokiravunpyrstöjä (tilli)liemessä
*
tuorepastaa
1. Kuori vihannekset ja pilko kuutioiksi. Kuullota vihanneksia rypsiöljyssä hetki. Lisää tomaattipyree ja jatka paistamista sekoitellen. Lisää viini ja kasvisliemi. Anna hautua vartti
2. (Tässä vaiheessa ohjeen mukaan siivilöidään vihannekset pois). Lisää calvados, hummerifondi ja kerma. Keitä kunnes kastike sakenee
3. Keitä pasta
4. Valuta jokiravunpyrstöt ja lisää kuumaan kastikkeeseen. Älä enää keitä, jotteivat pyrstöt sitkisty. Hienonna sekaan tilliä. Nosta pasta kastikkeeseen ja kääntele sekaisin
Valmistusaika: 30 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti