GNOCCI ALLA SORRENTINA eli PERUNANYYTIT TOMAATTIKASTIKKEESSA
(kahdelle-kolmelle pääruokana)
500g tuoregnocceja
1 prk tomaattimurskaa
1 pss mozzarellaa
1 rs kirsikkatomaatteja
sipuli
2 valkosipulinkynttä
suolaa, mustapippuria
parmesaania
tuoretta basilikaa
1. Keitä gnoccit ohjeen mukaan. Kuori ja hienonna sipulit. Kuullota sipuleita hetki rypsiöljyssä. Lisää tomaattimurska ja mausta. Kaada seos uunivuokaan.
2. Nosta gnoccit reikäkauhalla keitinvedestä uunivuokaan ja levitä tasaisesti. Leikkaa mozzarella paloiksi. Painele kirsikkatomaatit ja mozzarella gnoccien väliin. Raasta päälle parmesaania
3. Nosta vuoka uuniin 225-asteeseen ja paista kunnes pinta saa väriä (15-20 min) . Revi pinnalle tuoretta mozzarellaa ja tarjoile
Valmistusaika: alle 30 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti