lauantai 22. lokakuuta 2011

Pientä makeaa

Tähän aikaan vuodesta vietetään teinin syntymäpäiviä. Tuttuun tapaan hän toivoi ruuaksi sushia. Minä keitin ja maustoin riisin sekä leikkelin kalat & kasvikset. Lohinigirit ja makirullat kokosin teinin kanssa yhdessä. Jälkiruuassa mentiin samalla kevyehköllä, yksinkertaisella ja nopealla linjalla.

PAISTETTUA ANANASTA, MANSIKOITA JA JÄÄTELÖÄ

pieni tuore ananas
(pakaste)mansikoita
  1 appelsiini
voita
inkivääriä
*
vaniljajäätelöä

1. Kuori ananas  ja leikkaa kapeiksi lohkoiksi. Puolita mansikat. Purista appelsiinista mehu
2. Sulata voi pannulla ja lisää ananas, ripottele pinnalle inkivääriä. Anna ananaksen ottaa vähän väriä ja käännä lohkot. Kun toinenkin puoli on kevyesti ruskistunut, lisää (jäiset) mansikanpuolikkaat ja appelsiinimehu. Anna hautua hetki
3. Nosta ananaslohkot ja mansikoita lautasille, kaada lientä pannulta päälle. Viimeistele vaniljajäätelöllä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti