Pikkuneiti ja yrittäjä viettivät viikolla pari päivää kahdestaan. He hakivat Rönttösrouvasta aamiaisleivät ja samalla pikkuherkuksi Hanna-tädin kakkuja. Liekö yrittäjän lapsuuden muistot vai mikä, mutta yrittäjä oli innostunut heti pikkuneidin leipomisajatuksesta ja niin syntyi pellillinen (?) leivonnaisia. Pikkuleivät nautittiin heti tuoreeltaan kylmän maidon kanssa. Äidille jäi vain kuva. Asettelu ja kuvaus pikkuneidin. Ohje lienee löytynyt googlailemalla ja pikkuneidin muistikuvan mukaan käytettiin alla olevaa reseptiikkaa.
HANNA-TÄDIN KAKUT
1 1/2 dl sokeria
1 dl kermaa
1 dl pullomargariinia
3/4 tl soodaa
2 1/2 dl vehnäjauhoja
1 1/2 dl perunajauhoja
1. Sekoita kaikkia aineet taikinaksi. Pyöritä taikina pötköksi ja leikkaa paloiksi. Pyöritä viipaleista pieniä palleroita ja laita pellille. Paista 200 asteessa vajaa 10 minuuttia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti