torstai 10. kesäkuuta 2010

Viereiseltä suolta

Herkuttelimme pikkuneidin kanssa pari iltaa sitten karpaloilla ja kinuskikastikkeella. Karpalot ovat tietenkin Kivilahdenrannasta. Tarkoitus oli, että perheen miesväki nauttisi samaa jälkiruokaa myöhemmin illalla, mutta se saapuivat golfkentältä sen verran myöhään, että ateria yksinkertaistui. Karpaloita jäi siis jääkaappiin odottamaan ja kinuskikastikepurkkikin oli vielä puolillaan. Näistä syntyi uusi sovellus rahkan kanssa. Jatkossa jälkiruokaa voisi kehitellä vielä lisää laittamalla kinuskikastike makeana lasin pohjalle. Nyt kaikki elementit olivat suoraan jääkaapista. Kinuski voisi perinteiseen tapaan olla kuumaa? Karpalot jättää kokonaisiksi? Katsotaan mihin päädytään.


KINUSKI-KARPALORAHKA

karpaloita
hienoa sokeria
kinuskikastiketta (valmista)

purkki maitorahkaa
vaahtoutuvaa vaniljakastiketta

1. Soseuta karpalot ja lisää mukaan vähän sokeria
2. Vaahdota vaniljakastike ja sekoita rahkan kanssa
3. Kokoa annokset. Laita lasin pohjalle karpaloita, päälle rahkaseosta ja valuta pinnalle kinuskikastiketta. Nauti heti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti