NIZZAN SALAATTI
pieniä keitettyjä varhaisperunoita
punasipuli
jotain salaattia
purkki tonnikalaa vedessä (öljyssä käy yhtä hyvin)
purkki anjoviksia liemineen
pari tomaattia
neljä keitettyä kananmunaa
(muutama oliivi)
muutama kesäsipulin varsi tai persiljaa
mustapippuria
oliiviöljyä
1. Viipaloi perunat. Kuori ja viipaloi sipuli. Revi salaatti lautasen pohjalle. Lado päälle kerroksittain perunoita, sipuliviipaleita ja tonnikalaa. Kaada päälle vähän anjoviksen lientä ja kierrä muutama kierros mustapippurimyllystä. Tässä vaiheessa salaatti voisi maustua hetken tai sitten ei jos ei ole olevinaan aikaa
2. Kuori kananmunat ja leikkaa lohkoiksi. Leikkaa myös tomaatit lohkoiksi. Asettele salaatin päälle. Laita anjovisviipaleet munalohkojen päälle. (Lisää oliivit)
3. Leikkaa kesäsipulia/ ruohosipulia/ persiljaa tai jotain muuta vihreää pinnalle. Lorauta päälle vähän oliiviöljyä ja lisää mustapippuria
Jos perheessä on nirsoja, aineet voi myös kasata eripuolille tarjoilulautasta, esim anjovista vain puolikkaalle.
2. Kuori kananmunat ja leikkaa lohkoiksi. Leikkaa myös tomaatit lohkoiksi. Asettele salaatin päälle. Laita anjovisviipaleet munalohkojen päälle. (Lisää oliivit)
3. Leikkaa kesäsipulia/ ruohosipulia/ persiljaa tai jotain muuta vihreää pinnalle. Lorauta päälle vähän oliiviöljyä ja lisää mustapippuria
Jos perheessä on nirsoja, aineet voi myös kasata eripuolille tarjoilulautasta, esim anjovista vain puolikkaalle.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti