GRILLATTU TONNIKALA JA HEDELMÄVARTAAT
CHILI-HEDELMÄKASTIKKEELLA (kahdelle)
1 ananas
1 mango
1 pienehkö chili
maun mukaan korianteria
2 valkosipulinkynttä
1 limetti
suolaa
4 puista varrastikkua
CHILI-HEDELMÄKASTIKKEELLA (kahdelle)
1 ananas
1 mango
1 pienehkö chili
maun mukaan korianteria
2 valkosipulinkynttä
1 limetti
suolaa
4 puista varrastikkua
1. Laita varrastikut veteen likoamaan
2. Kuori ja hienonna valkosipuli, halkaise chili, poista siemenet ja valkoinen osa ja hienonna, hienonna korianteri
3. Raasta limetin kuori ja purista mehu
4. Sekoita marinadin ainekset: valkosipuli, chili, korianteri, limetin kuori ja limetin mehu (osa mehusta päätyi kampasimpukoille) , sekä ripaus suolaa
5. Kuori ja kuutiot ananas ja mango isohkoiksi (4 x 4 cm) kuutioiksi
6. Laita hedelmäkuutiot marinoitumaan puoleksi tunniksi. Ota marinadista ja kuivaa liika neste talouspaperiin. Laita hedelmäpalat vartaisiin ja grillaa n.minuutti/ puoli
7. Valmista ylijääneestä marinadista ja muutamasta hedelmälohkosta kastike ajamalla seos sauvasekoittimella tasaiseksi
2. Kuori ja hienonna valkosipuli, halkaise chili, poista siemenet ja valkoinen osa ja hienonna, hienonna korianteri
3. Raasta limetin kuori ja purista mehu
4. Sekoita marinadin ainekset: valkosipuli, chili, korianteri, limetin kuori ja limetin mehu (osa mehusta päätyi kampasimpukoille) , sekä ripaus suolaa
5. Kuori ja kuutiot ananas ja mango isohkoiksi (4 x 4 cm) kuutioiksi
6. Laita hedelmäkuutiot marinoitumaan puoleksi tunniksi. Ota marinadista ja kuivaa liika neste talouspaperiin. Laita hedelmäpalat vartaisiin ja grillaa n.minuutti/ puoli
7. Valmista ylijääneestä marinadista ja muutamasta hedelmälohkosta kastike ajamalla seos sauvasekoittimella tasaiseksi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti