Huolellisista etukäteisvalmisteluista huolimatta samanlaista onnea ei ole työmatkalla viime aikona sattunut. Nyt torstaina maailmanlaajuisessa ketjuhotellissa harmitti, ettei ollut kameraa mukana. Menu oli toki rakennetttu vain ryhmälleni, "pieniä helposti kokouksen lomassa syötäviä ruokia", kuten osaston sihteeri etukäteen kuvaili. Menussa mm: mansikkachili-shotti (päätyy varmasti kokeiluun, vaikka tarkka resepti onkin täysi arvaus), sesamgrillatut tonnikalavartaat, grillatut kampasimpukat, mozzarella-tomaattisalaatti, parsaa ja serronoa jne. Huolellisesti aseteltujen pikkuannosten lisäksi maut olivat kohdallaan. Todella harvinaista nykyään. Onneksi illallispaikka "Meerbaar" palautti maankamaralle. Etukäteen tilatusta menusta vai juuri sen vuoksi äärimmäisen hidas tarjoilu ja täysin keskitasoinen ruoka.
Tässä ihan kotikutoinen possunulkofileen ja varhaisperunoiden kaverina tarjoiltu salaatti. Perunakattilassa kiehui päällä myös nippu kesäsipuleita.
TOMAATTIMOZZARELLASALAATTI
tomaatteja
mozzarellaa
basilikaa
hyvää oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
sormisuolaa
TOMAATTIMOZZARELLASALAATTI
tomaatteja
mozzarellaa
basilikaa
hyvää oliiviöljyä
mustapippuria myllystä
sormisuolaa
1. Poista tomaateista kanta ja viipaloi ne. Viipaloi mozzarella
2. Lado tomaatit, basilikan lehdet ja mozzarellaviipaleet kerroksittain tarjoiluvuokaan
3. Kierrä myllystä mustapippuria ja hierrä vähän suolaa päälle
4. Kierrä muutama basilikan lehti rullalle ja viipaloi. Levitä basilikat ja loraus oliiviöljyä salaatin päälle. Tarjoile heti
2. Lado tomaatit, basilikan lehdet ja mozzarellaviipaleet kerroksittain tarjoiluvuokaan
3. Kierrä myllystä mustapippuria ja hierrä vähän suolaa päälle
4. Kierrä muutama basilikan lehti rullalle ja viipaloi. Levitä basilikat ja loraus oliiviöljyä salaatin päälle. Tarjoile heti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti