RAPARPERIMURUPIIRAS
2 munaa
2 dl sokeria
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 dl maitoa
1 dl pullomargariinia
1/2 l paloiteltua raparperia
1 dl sokeria
2 tl inkivääriä
50g voita
1 dl sokeria
1tl vaniljasokeria
1 tl vehnäjauhoja
1. Voitele irtopohjavuoka
2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
3. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskeknään ja lisää munasokerivaahtoon
4. Sekoita lopuksi taikinaan maito ja pullomargariini
5. Levitä taikina vuokaan
6. Sekoita raparperipalat, sokeri ja inkivääri ja levitä taikinan päälle
7. Nypi voi, sokerit ja vehnäjauhot murumaiseksi ja levitä raparperipalojen päälle
8. Paista 180-asteessa 30-40 minuuttia. Tarjoile haaleana vaniljakastikkeen tai vähän sulaneen vaniljajäätelön kanssa
2. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi
3. Sekoita jauhot ja leivinjauhe keskeknään ja lisää munasokerivaahtoon
4. Sekoita lopuksi taikinaan maito ja pullomargariini
5. Levitä taikina vuokaan
6. Sekoita raparperipalat, sokeri ja inkivääri ja levitä taikinan päälle
7. Nypi voi, sokerit ja vehnäjauhot murumaiseksi ja levitä raparperipalojen päälle
8. Paista 180-asteessa 30-40 minuuttia. Tarjoile haaleana vaniljakastikkeen tai vähän sulaneen vaniljajäätelön kanssa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti