perjantai 7. huhtikuuta 2017

Vaihteeksi kalaa

Pizzan ja pastan lisäksi kala on mukavaa pikaruokaa viikonlopun aloitukseen. Perunat, tällä kertaa kreikkalaiset varhaisperunat kiehumaan ja kalafileet pöydälle. Kalojen valmistelu, nopea salaatti, pöydän  kattaminen, ja kalojen paistaminen. Ateria on pöydässä alle puolessa tunnissa. Tällä kertaa pöydässä istui myös neidin ystävätär.

PAISTETTUA KUHAA

600g kuhafileitä
2 rkl vehnäjauhoja
2 rkl ruisjauhoja
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria myllystä
voita ja rypsiöljyä

1. Leikkaa kuhafileisiin v-viilto fileiden paksumpaan päähän jolloin saat ruodot pois. Leikkaa fileet pienemmiksi paloiksi
2. Sekoita lautasella jauhot ja mausteet ja painele kalat seoksessa
3. Kuumenna pannulla voita ja rypsiöljyä ja paista kalat kullankeltaisiksi molemmin puolin. Jos paistat isomman määrän, nosta paistetut kalat 100-asteiseen uuniin odottamaan
4. Tarjoile keitettyjen perunoiden, tillihollandaisen ja tomaattisipulisalaatin kanssa

Valmistusaika: 20 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti