KASVISFRITTATA
(kolmelle)
6 kananmunaa
1/2 dl kuohukermaa
suolaa ja mustapippuria myllystä
vihreää parsaa
kourallinen tuoretta pinaattia
eri värisiä kirsikkatomaatteja
mozzarellaa
pinjansiemeniä
*
voita ja rypsiöljyä paistamiseen
1. Riko kananmunat kulhoon, lisää kerma ja suola& pippuri. Sekoita tasaiseksi
2. Leikkaa parsoista puinen tyvi pois ja paloittele parsat. Keitä parsoja suolalla maustetussa vedessä 2-4 minuuttia riippuen parsojen paksuudesta. Valuta parsat
3. Puolita kirsikkatomaatit. Paahda pinjansiemenet kuivalla, kuumalla pannulla. Hienonna pinaattia vähän
4. Sulata voi munakaspannulla, lisää liraus rypsiöljyä ja kaada munakasmassa pannulle. Paista munakasta lastalla sekoitellen hetki. Lisää pinaatit ja sekoita kevyesti munakkaan sekaan. Nosta parsat ja tomaatit munakkaan pinnalle. Revi mozzarella paloiksi munakkaan päälle ja ripottele viimeisenä pinjansiemenet pinnalle. Nosta kansi päälle ja anna munakkaan tekeytyä muutama minuutti, kunnes mozzarella on sulanut. Lisää muutama kierros mustapippuria ja suolaa myllystä päälle ja tarjoile ruisleivän kanssa
Valmistusaika: 20 minuuttia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti