POSSURAGÙ
(kuudelle)
800g kassleria (kypsää, pakasteesta)
iso sellerinvarsi
iso porkkana
sipuli
3 valkosipulinkynttä
voita + rypsiöljyä paistamiseen
5 dl paseerattua tomaattia
1 dl valkoviiniä
50 g tuoretta pinaattia
(jäi aamun frittatan valmistuksesta)
(jäi aamun frittatan valmistuksesta)
15 kirsikkatomaattia
2 dl vettä
3 laakerinlehteä
suolaa & mustapippuria myllystä
tummaa muscovadosokeria
1. Ota kassler jääkaappiin sulamaan edellisenä oltana
2. Kuori ja hienonna sipuli. Kuori ja leikkaa valkosipuli viipaleiksi. Kuori porkkana. Leikkaa porkkana ja selleri pieniksi kuutioiksi
3.Kuumenna voi ja öljy padassa. Lisää sipulit, porkkana ja selleri. Paista sekoitellen viitisen minuuttia. Lisää valkoviini, anna kiehahtaa
4. Revi liha suikaleiksi ja leikkaa suikaleet pienemmiksi
4. Lisää liha, paseerattu tomaatti, vesi, laakerinlehdet, pinaatti ja puolitetut kirsikkatomaatit. Mausta suolalla, mustapippurilla ja sokerilla. Muista, että liha on jo maustetttua. Sekoita
5. Anna hautua kannen alla 2 tuntia, sekoita pari kertaa välillä
6. Tarjoile pastan ja parmesaanin kanssa
Valmistusaika: 20 min + haudutus 2 tuntia (+ kasslerin sulatus 10 tuntia)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti