perjantai 14. huhtikuuta 2017

Hyvää Pääsiäistä!

Säätiedotuksiin ei ole viime aikoina ollut luottamista. Tänäänkin aamu aukeni vastoin ennustuksia aurinkoisena ja sellaisena päivä jatkuikin pitkälle iltapäivään. Lämpötila nollan vaiheilla, eikä juurikaan tuulta. Siis mitä mainioin mökkisää. Neidillä on pari kaveria mukana seuraksi. Iltapäivällä neideillä oli pieni työurakka, puiden pinoamista. Urakkaa riittää vielä huomisellekin, sillä pihalle "ilmestyi" pari viikkoa sitten toistakymmentä mottia klapuja.
Perinteinen pääsiäisruokamme lammas-pasta sai tänään seurakseen uuden kokeilun jälkiruuan muodossa. Tästä taisi tulla uusi perinne. Ohje Maku-lehdestä 2/17


TÖHNÄMUNAT
10 kpl

10 Kinder-munaa

*
100g valkosuklaata
200g maustamatonta tuorejuustoa
2 kananmunan valkuaista
1/2 dl tomusokeria
2 rkl sitruunanmehua
*
prk mangososetta 
(vauvanruokaprk)

1. Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Sekoita vähän jäähtynyt valkosuklaa tuorejuustoon, lisää sitruunanmehu ja sekoita
2. Vaahdota valkuaiset ja sokeri
3. Sekoita valkuaisvaahto erissä tuorejuustoseokseen
4. Leikkaa Kinder-munista lakki irti ja poista lelu. Jaa mousse munien sisään ja nosta munakennoon jähmettymään vähintään kolmeksi tunniksi
5. Ennen tarjoilua koverra pienellä lusikalla pala moussea pois ja laita tilalle mangososetta

Valmistusaika: 15 min + tekeytyminen 3 tuntia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti