Perinteinen pääsiäisruokamme lammas-pasta sai tänään seurakseen uuden kokeilun jälkiruuan muodossa. Tästä taisi tulla uusi perinne. Ohje Maku-lehdestä 2/17
TÖHNÄMUNAT
10 kpl
10 Kinder-munaa
*
100g valkosuklaata
200g maustamatonta tuorejuustoa
2 kananmunan valkuaista
1/2 dl tomusokeria
2 rkl sitruunanmehua
*
prk mangososetta
(vauvanruokaprk)
1. Sulata valkosuklaa vesihauteessa. Sekoita vähän jäähtynyt valkosuklaa tuorejuustoon, lisää sitruunanmehu ja sekoita
2. Vaahdota valkuaiset ja sokeri
3. Sekoita valkuaisvaahto erissä tuorejuustoseokseen
4. Leikkaa Kinder-munista lakki irti ja poista lelu. Jaa mousse munien sisään ja nosta munakennoon jähmettymään vähintään kolmeksi tunniksi
5. Ennen tarjoilua koverra pienellä lusikalla pala moussea pois ja laita tilalle mangososetta
Valmistusaika: 15 min + tekeytyminen 3 tuntia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti