SHAKSHUKA
(viidelle)
1 sipuli
3 valkosipulinkynttä
pieni punainen chili
paprika
rypsiöljyä
garam masalaa
mustapippuria
(suolaa)
2 tlk kokonaisia tomaatteja tomaattimehussa
1 tlk valkoisia papuja tomaattikastikkeessa
5 kananmunaa
chevreä
lehtipersiljaa
1. Kuori ja hienonna sipulit. Puolita chili ja poista siemenet, hienonna. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi. Kuullota sipuleita, chiliä ja paprikaa rypsiöljyssä muutama minuutti, lisää 2 tl garam masalaa ja muutama kierros mustapippuria myllystä
2. Lisää tomaatit ja pavut. Keitä hiljakseen vartti. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Riko kananmunat kastikkeen päälle ja peitä kannella. Kypsennä kunnes kananmunat alkavat hyytyä (keltuainen saa jäädä juoksevaksi) eli viitisen minuuttia
3. Murusta juusto pinnalle, ja lisää vielä hienonnettua persiljaa. Tarjoile vaalean leivän kanssa
Valmistusaika: 30 minuuttia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti