SLAAVILAINEN KALAKEITTO
400g lohta (tai muuta kalaa)
2 fenkolia
2 pientä kesäkurpitsaa
1 iso sipuli
4 valkosipulinkynttä
rypsiöljyä
2 rkl hunajaa
mustapippuria myllystä
1 l vettä
2 kalaliemikuutiota
5 dl (kolmenjuuston) kermaa
nippu tilliä
2 suolakurkkua
1. Kuori ja hienonna sipulit. Kuutioi fenkoli ja kesäkurpitsa. Leikkaa lohi reilummiksi kuutioiksi. Hienonna tilli. kuutioi suolakurkut
2. Kuullota sipuleita ja fenkolia rypsiöljyssä muutama minuutti. Mausta hunajalla ja mustapippurilla
3. Lisää kesäkurpitsa, liemikuutiot ja vesi, kiehauta
4. Lisää lohikuutiot ja keitä viitisen minuuttia
5. Lisää kerma, tilli ja (suolakurkut). Kiehauta
Valmistusaika: 15 min pilkkomiseen, 10 min keittämiseen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti