PASTAA JÄTTIKATKARAPUJEN JA TONNIKALAN KANSSA
(2 annosta)
2 tonnikalapihviä (pakaste)
8 raakaa jättikatkarapua (pakaste)
punainen chili
1 valkosipulinkynsi
1 sitruuna
lehtipersiljaa, timjamia
rypsiöljyä
suolaa, mustapippuria
*
spagettia
1. Sulata tonnikalapihvit ja jättikatkaravut ja kuivaa ne
2. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi. Raasta sitruunasta kuori ja purista puolen sitruunan mehu. Hienonna yrtit
3. Laita pasta kiehumaan
4. Kuumenna paistinpannu, lisää loraus rypsiöljyä, chili, valkosipuli ja sitruunankuoriraaste. Paista minuutti, lisää ravut ja paista puolisen minuuttia, käännä ravut ja paista toinenkin puoli. Kaada ravut lautaselle odottamaan
5. Paista tonnikalapihvit nopeasti samalla pannulla. Tonnikala saa jää sisältä punaiseksi. Nosta tonnikalapihvit hetkeksi lautaselle
6. Kaada pastasta vesi pois ja kaada pasta paistinpannulle, lisää jättikatkaravut, sitruunamehu ja yrtit. Sekoita. Annostele pasta lautasille ja nosta tonnikalapihvit päälle
Valmistusaika: 20 min ( + tonnikalan & rapujen sulatus jääkaapissa 12t)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti