JÄÄDYTETTY MANGOKAKKU
8-10 palaa
pohja:
200g dominokeksejä
1/2 dl voisulaa
täyte:
3 dl kuohukermaa
180g maustamatonta tuorejuustoa
2 vauvanruokaprk mangososetta
1 prk sitruunarahkaa
3 rkl sitruunanmehua
1 dl tomusokeria
koristelu:
1 dl vispikermaa
mango
2. Murskaa keksit ja sekoita voisulan kanssa. Painele keksipohja vuoan pohjalle ja anna jähmettyä jääkaapissa täytteen valmistamisen ajan
3. Vatkaa kerma löysähköksi vaahdoksi, lisää tuorejuusto, mangosose, rahka, sitruunanmehu ja sokeri. Sekoita tasaiseksi
4. Kaada täyte keksipohjan päälle ja tasoita. Peitä vuoka foliolla ja anna jäätyä pakastimessa vähintään yön yli
5. Ota kakku sulamaan 30 minuuttia ennen tarjoilua. Leikkaa kakun reunat veitsellä irti vuoan reunoista
6. Nosta kakku tarjoiluvadille. Vaahdota kerma ja levitä kakulle. Kuori mango ja leikkaa siitä nauhoja. Asettele nauhat kakun päälle
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti