KOOKOSSEMIFREDDO
4 isoa kananmunaa
4 dl kuohukermaa
1 prk sitruunarahkaa
3 dl tomusokeria
ripaus suolaa
1 prk JamIt kookoshilloa
*
kookoshiutaleita
4 isoa kananmunaa
4 dl kuohukermaa
1 prk sitruunarahkaa
3 dl tomusokeria
ripaus suolaa
1 prk JamIt kookoshilloa
*
kookoshiutaleita
1. Erottele kananmunista valkuaiset ja keltuaiset eri kulhoihin. Kaada sokeri keltuaisten sekaan
2. Lisää valkuaisiin ripaus suolaa ja vatkaa ne kovaksi vaahdoksi
3. Kaada kerma kolmanteen kulhoon ja vaahdota se
4. Vatkaa sokeri ja keltuaiset pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita rahka ja kookoshillo sokerikeltuaisvaahtoon. Lisää kermavaahto ja valkuaisvaahto sekaan kevyesti käännellen
5. Nostele vaahto tarjoiluastioihin ja laita kelmu niiden päälle, etteivät ne ota pakastimessa makua. Laita pakastimeen ja anna jäätyä. Pienet kulholliset jäätyvät noin kolmessa tunnissa
6. Paahda kookoshiutaleet kuumalla kuivalla pannulla. Ole tarkkana, sillä ne palavat helposti
7. Ota kulhot pakastimesta jääkaappiin noin 15-20 minuuttia ennen tarjoilua. Ripottele paahdettuja kookoshiutaleita pinnalle ja tarjoile. Voit paistaa/ grillata tuoretta ananasta lisäksi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti