maanantai 30. heinäkuuta 2018

Kesäpizza

Meillä syödään paljon marjoja, vaikkemme ahkerimpia marjastajia olekaan (lue= marjastamme torilla). Mansikka-, mustikka- ja vadelmarasiat tyhjenevät muutamassa tunnissa ostamisen jälkeen. Toisinaan marjat pääsevät myös ruuan raaka-aineeksi, kuten tähän neidin rakastamaan salaattiin. Löysimme neidin kanssa hauskan kesäpizzan ohjeen Kotivinkistä. Tortilloja meillä on aina, näin kesällä myös vuohenjuustoa. Rasia tuorejuustoa säilyy jääkaapissa avaamattomana kuukausia, ja kun mansikoita tulee ostettua lähes päivittäin, kesäherkku valmistuu vaikka yllätysvieraille

MANSIKKA-VUOHENJUUSTOPIZZA
(yhteen pizzaan)

1 tortilla
kittipintaista vuohenjuustoa
mustapippurivuohenjuustoa
mansikoita
tuoretta basilikaa
mustapippuria

1. Laita tortilla(t) leivinpaperin päälle uunipellille. Levitä päälle mustapippurituorejuustoa. Leikkaa pinnalle muutama viipale vuohenjuustoa. Paista  225-asteessa 10 minuuttia
2. Viipaloi pinnalle mansikoita. Viimeistele mustapippurilla ja basilikalla

Valmistusaika: 15 minuuttia

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti