LOHI-KÄÄRETORTTURULLA
15 palaa gluteenitonta leipää
1 dl maitoa kostutukseen
täyte:
400g lämminsavulohta
200g piparjuurituorejuustoa
4 rkl hienonnettua tilliä
sormisuolaa
kuorrutus:
400g maustamatonta tuorejuustoa
suolaa, mustapippuria, sinappia
koristelu:
100g kylmäsavulohta
tilliä
1. Levitä leivät tuorekelmun päälle limittäin, 3x5 viipaletta. Halutessani leikkaa leivistä kuoret pois. Kauli leipäviipaleita ohuemmiksi. Kostuta maidolls
2. Sekoita täytteen aineent ja levitä täyte leipälevylle. Kääri levy tiiviiksi rullaksi ja nosta rulla jääkaappiin maustumaan
3. Mausta kuorrutteen tuorejuusto suolalla, mustapippurilla ja sinapilla. Ohenna tarvittaessa maidolla. Nosta kääretorttu jääkaapista, poista kelmu ja kuorruta. Koristele kylmäsavulohiruusuilla ja tillillä
Valmistusaika: aktiivinen 1 h, passiivinen vähintään 4 tuntia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti