SAVUSTETUT PERUNAT
(kahdelle)
10 varhaisperunaa
4 viipaletta pekonia
oksa timjamia
sormisuolaa
1 rkl voita
1. Pese perunat hyvin, mutta anna kuoren jäädä. Hienonna timjami ja pekoni. Laita perunat timjami ja pekoni uunivuokaan. Mausta suolalla ja nosta pinnalle voinokareita
2. Laita perunat savustimeen ja savusta kunnes perunat ovat kypsiä (meidän savustimessa vajaa tunti)
3. Tarjoile perunat kapriskastikkeen ja uppomunan kanssa
Kapriskastike:
3 rkl kapriksia
2 kesäsipulinvartta
2 dl kermaviiliä
1 rkl dijonsinappia
suolaa
mustapippuria
1. Hienonna kaprikset ja kevätsipulinvarret. Sekoita kastikkeen aineet ja anna maustua jääkaapissa. Tarjoile perunoiden kanssa
Valmistusaika: 15min + tunnin savustaminen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti