OMENAPIIRAKKA
(pellillinen)
4 kananmunaa
3 dl hienoa sokeria
2 tl vaniljasokeria
4 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl rypsiöljyä
1 1/2 dl maitoa
*
n kilo omenoita
1 rkl tummaa ruokokidesokeria
1. Vaahdota kananmunat ja sokerit. Yhdistä jauhot ja leivinjauhe, lisää taikinaan vuorotellen maidon ja rypsiöljyn kanssa. Sekoita taikina tasaiseksi
2. Poista omenista kodat ja leikkaa omenat viipaleiksi
3. Kaada taikina leivinpaperoidulle uunipellille. Levitä omenaviipaleet pinnalle. Ripottele päälle sokeria. Paista 225- asteeessa 20 minuuttia
Valmistusaika: 15 min + 20 min paistaminen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti