SUKLAAMUFFINIT MOKKASYDÄMELLÄ
12 kpl
150g voita
2 dl hienoa sokeria
100g tummaa suklaata
4 kananmunaa
4 1/2 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
täyte:
2 tl espressojauhetta
1 rkl kuumaa vettä
100g ranskankermaa
100g valkosuklaata
*
valkosuklaata koristeluun
*
valkosuklaata koristeluun
2. Vaahdota voi ja sokeri. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää sula suklaa voi-sokerivaahtoon. Lisää kananmunat sekaan yksi kerrallaan voimakkaasti sekoittaen. Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan. Sekoita hyvin
3. Laita paperiset muffinivuuat muffinipellille. Laita lusikallinen taikinaa jokaiseen vuokaan. Jaa täyte vuokiin taikinan päälle. Lisää loppu taikina vuokiin. Paista 170-asteessa noin 20 minuuttia. Koristele vähän jäähtyneet muffinit halutessasi sulatetulla valkosuklaalla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti