GRILLATTU BROILERINMAKSA JA KAPRISKASTIKE
2 pkt (à 300g) broilerinmaksoja (pakaste)
1 tl suolaa
pari kierrosta mustapippuria myllystä
salvianlehtiä
1 pkt (170g) pekonia
1. Sulata maksat , valuta ja kuivaa. Mausta suolalla ja pippurilla
2. Leikkaa pekoniviipaleet pitkittäin puoliksi ja lado leikkuulaudalle. Laita jokaisen viipaleen päälle salvianlehti. Nosta maksa päälle ja taittele paketiksi
3. Grillaa miedolla lämmöllä paketit molemmin puolin. Maksa saa jäädä sisältä punertavaksi
KAPRISKASTIKE
1 prk ranskankermaa
1 prk (50/35g) pieniä kapriksia
2 tl kapristen lientä
2 tl raastettua sitruunankuorta
ripaus suolaa
ripaus sokeria
2 rkl ruohosipulia silputtuna
1. Hienonna kapriksia hieman. Sekoita kaikki kastikkeen aineet ja anna maustua.
2. Tarjoile grillatun broilerinmaksan kastikkeena
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti