KANTTARELLIPYTTIPANNU JA UPPOMUNA
(kahdelle)
1/2 l keitettyjä perunoita
1/2 l kanttarelleja
2 kesäsipulia
persiljaa, timjamia
rypsiöljyä
suolaa, pippuria
*
2 kananmunaa
1 l vettä
1/2 dl viinietikkaa
2. Paista kanttarellit rypsiöljyssä, mausta timjamilla ja suolalla ja pippurilla. Nosta sivuun odottamaan
3. Paista sipulit (jätä varret annoksen pinnalle) ja perunat, mausta suolalla ja pippurilla
4. Valmista uppomunat. Keitä vesi poreilevaksi ja lisää viinietikka. Riko munat kahteen kuppiin, esim desimittoihin, laita vesi lusikan avulla pyörimään ja kaada munat yksitellen pyörteen keskelle. Keitä hiljaa poreillen kolmisen minuuttia
5. Yhdistä peruna-sipuliseos ja kanttarellit, ripottele sipulin varret pinnalle. Nosta uppomunat reikäkauhalla ensin lautaselle valumaan ja siitä annoksen päälle ja halkaise
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti