METSÄSIENISALAATTI
kangassieniä
sipulia
majoneesia
kermaviiliä
suolaa, mustapippuria
persiljaa
1. Hienonna sienet mahdollisimman pieneksi. Hienonna sipuli. Sipulin määrä salaatissa on makuasia, meillä laitetaan aika paljon. Hienonna persilja
2. Sekoita sienet, sipulit ja persilja. Lisää majoneesia ja kermaviiliä, sekoita samettiseksi. Mausta varoen suolalla ja pippurilla, anna maustua hetki ja lisää tarvittaessa (aina voi lisätä, mutta poisottaminen on vaikeaa)
TATTIMUHENNOS
tatteja
sipulia
valkosipulia
timjamia
kermaa
suolaa, muskottia ja mustapippuria
voita /rypsiöljyä
1. Puhdista ja hienonna tatit. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipuli
2. Kuullota sipuleita voissa hetki, lisää tatit ja jatka kypsennystä. Riivi timjamin lehtiä lehtiä sekaan. Lisää kerma ja anna kiehahtaa. Mausta. Nauti ruisleivän päällä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti