LOHTA JA SITRUS-PIPARJUURIKASTIKETTA
1 kg lohifileetä
2 sitruunan mehu
1 dl Tropicana mandarin morning mehua
1 rkl hunajaa
pala piparjuurta
0,5 dl oliiviöljyä
0,75 dl kapriksia
suolaa
valkopippuria
1. Purista sitruunoiden mehu kattilaan ja lisää mandarin morning mehu, ruokalusikallinen raastettua piparjuurta ja hunajaa. Keitä kunnes mehua on jäljellä kolmannes
2. Lisää oliiviöly ja kaprikset, älä enää keitä
3. Poista lohesta ruodot ja nahka. Leikkaa lohi annospaloiksi, sivele oliiviöljyllä ja mausta suolalla ja pippurilla. Paista paloja molemmi puolin muutama minuuttia. Jätä lohi sisältä läpikuultavaksi. Nosta fileet tarjoiluastiaan (/ lautasille) ja kaada sitrus-piparjuurikastike päälle. Raasta vielä pinnalle piparjuurta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti