sunnuntai 14. marraskuuta 2010

Vielä punajuurista

Tämä taitaa olla syksyn neljäs punajuuriresepti, olisikohan aika vaihtaa juuresta? Kuten olen ennenkin todennut punajuuret eivät ole pikaruokaa, joten niiden valmistus kannattaa ajoittaa viikonloppuun. Tämä ruoka valmistui viime sunnuntaina possunkasslerin seuraksi.


UUNIPUNAJUURET

1 kg tuoreita punajuuria
2 valkosipulin kynttä
hunajaa
reilusti timjamia
oliiviöljyä
merisuolaa
Aurajuustoa
pähkinöitä


1. Kuori punajuuret ja lohko ne neljään lohkoon. Kuori ja hienonna valkosipulit. Hienonna timjami
2. Laita punajuuret, hienonnettu valkosipuli ja timjami uunivuokaan. Rouhi päälle merisuolaa ja kaada sekaan reilu loraus oliiviöljyä,sekä liraus hunajaa, sekoita hyvin
3. Paista 200-asteessa noin tunti, sekoita välillä kerran
4. Ota punajuuret uunista ja murusta päälle Aurajuustoa sekä rouhi mieleisiäsi pähkinöitä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti