FETA-JUURESPAISTOS
3 isoa porkkanaa
500g raitajuuria
pala juuriselleriä
rypsiöljyä
3 tl juustokuminaa
suolaa, mustapippuria
1 tlk kikherneitä
100g fetajuustoa
tuoretta rucolaa
1. Kuori juurekset ja pilko reiluiksi paloiksi. Porkkanat olivat niin hyviä, ettei niitä tarvinnut edes kuoria. Levitä juurekset uunivuokaan. Mausta juustokuminalla, mustapippurilla ja suolalla. Lorauta päälle vähän rypsiöljyä ja sekoita. Paista 200-asteessa 15 minuuttia
2. Huuhtele kikherneet ja kaada vuokaan juuresten sekaan, sekoita. Paista vielä 15-20 minuuttia, kunnes juurekset antavat periksi, mutta niissä on vielä hyvä purutuntuma
3. Ota vuoka uunista, murustele fetajuusto sekaan, ja revi rucola pinnalle ja tarjoile joko pääruokana tai pääruuan lisäkkeenä
Valmistusaika : 45 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti