POSSUN RIBSIT
(kuudelle)
3kg possun ribsejä
(nyt spare ribs), eli 500g / nuppi
(nyt spare ribs), eli 500g / nuppi
*
1l kolajuomaa (sokerista)
6 valkosipulinkynttä
1 iso sipuli
3 dl ketsuppia
4 rkl dijon-sinappia
4 rkl hunajaa
4 rkl soijakastiketta
1 tl mustapippuria myllystä
2 lihaliemikuutiota
Savuchiliä (Poppamies), maun mukaan
2. Nosta ribsit uunivuokaan ja kaada liemi päälle, peitä foliolla,anna jäätyä. Nosta jäähtynyt vuoka jääkaappiin
3. Nosta vuoka jääkaapista lämpiämään puoli tuntia ennen grillausta. Grillaa ribseihin hyvä väri (sivele halutessasi vuuan kastikkeella grillauksen aikana) ja tarjoile salaattien kanssa
Valmistusaika: 30 min + maustuminen yli yön + grillaaminen 20 min
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti