Valmistin Glorian Ruoka&Viinin reseptin kaksinkertaisena, jolloin siitä riitti kuudelle nälkäiselle
TACOMAUSTETUT KATKARAPULETUT
(kuudelle)
300g pieniä katkarapuja
6 kananmunaa
4 dl maitoa
2 dl maissijauhoja
2 rkl tacomaustetta
1 punainen chili
rypsiöljyä
täyte:
porkkanoita
avokadoa
retiisejä
salaattia
kirsikkatomaatteja
limettejä
tuoretta korianteria
*
srirachamajoneesia
2. Sekoita kananmunat, maito ja jauhot kulhossa. Halkaise chili, poista siemenet ja hienonna. Lisää chili ja tacomauste taikinaan. Lisää katkaravut
3. Kuumenna paistinpannu, paista letut rypsiöljyssä vain toiselta puolelta ja pinoa lautaselle, laita lettujen väliin palanen leivinpaperia
4. Valmista srirachamajoneesi sekoittamalla srirachakastiketta maun mukaan valmiiseen majoneesiin
5. Valmistele vihannekset. Kuori ja suikaloi porkkanat, halkaise avokadot, poista kivet ja koverra sisus lusikalla, leikkaa tomaatit neljään osaan, viipaloi retiisit ja revi/ leikkaa salaatti pienemmäksi. Laita kaikki vihannekset omiin kulhoihinsa ja tarjoile lettujen ja majoneesin kanssa
Valmistusaika: 30 minuuttia
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti