torstai 13. heinäkuuta 2017

Kesäsalaatti

Kesäisin melkein jokaisella kauppareissulla tulee ostettua vesimeloni. Useimmiten se vain leikataan viipaleiksi ja syödään sellaisenaan. Makea vesimeloni sopii hyvin myös suolaisen fetajuuston kaveriksi. Lisäksi jotain puutarhasta löytyvää yrttiä, salaatinkastike ja pikainen salaatti on valmis

FETA-VESIMELONISALAATTI

vesimelonia
fetajuustoa (ei mitään kevytversiota)
rucolaa & lehtipersiljaa
suolaa, mustapippuria myllystä
oliiviöljyä

1. Leikkaa vesimeloni reiluiksi lohkoiksi ja laita salaattikulhoon. Kuutioi feta ja lisää mukaan. 
2. Sekoita oliiviöljyyn suola ja mustapippuri ja kaada melonin ja fetan päälle
3. Revi kulhoon yrtit ja sekoita. Anna maustua vartti ja tarjoile

Valmistusaika: 10 min + maustuminen 15 min

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti