TONNIKALAPIHVIT JA SALSAVERDE
(kahdelle)
2 tonnikalapihviä
Salsa verde:
2 valkosipulinkynttä
pieni punasipuli
nippu lehtipersiljaa
nippu basilikaa
5 anjovisfileetä
2 rkl kapriksia
1 tl dijonsinappia
1 rkl omenaviinietikkaa
oliiviöljyä
mustapippuria
1. Kuori valkosipulinkynnet, kuori ja paloittele sipuli. Laita kaikki kastikkeen aineet oliiviäljyä ja mustapippuria lukuunottamatta tehosekoittimeen, ja aja hienoksi. Lisää öljyä liruttaen sekaan, kunnes seos on juoksevaa. Mausta mustapippurilla. (suolaa tulee kapriksista ja anjoviksesta) Nosta jääkaappiin maustumaan
2. Paista pihvit kuumalla parilapannulla molemminpuolin nopeasti. Pihvi saa jäädä (lue pitää jäädä) sisältä punaiseksi
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti