PEKONIMUFFINIT
12kpl
1 pkt pekonia
3 kananmunaa
1 dl juustoraastetta
4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
2 dl kermaviiliä
tai maustamatonta jugurttia/ piimää
1/2 dl rypsiöljyä
1. Levitä pekonit leivinpaperin päälle uunipellille, ja laita uuni lämpiämään 200-asteeseen. Paista kymmenisen minuuttia tai kunnes pekonit alkavat olla rapeita. Nosta pekonit lautaselle talouspaperin päälle, jotta liika rasva imeytyy siihen
2. Sekoita jauhot, suola, leivinjauhe ja juustoraaste. Lisää kermaviili, rypsiöljy ja kananmunat. Saksi pekonit pieniksi paloiksi ja lisää mukaan, sekoita taikinaksi
3. Nosta taikina muffinivuokiin ja paista 200-asteessa n 15 minuuttia
Nam! Kuulostaapa hyvältä. Pitäisi itsekin värkätä omat brunssieväät kotona eikä aina lähteä sunnuntaibrunssille jonnekin valmiiseen pöytään.
VastaaPoista