Näin käy aina joskus, kokeilen uutta reseptiä, otan valokuvan ja kun on aikaa blogata, en kuolemaksenikaan muista mitä kaikkia raaka-aineita ohje sisältää. Perustin blogini osin siksi, että onnistuneet kokeilut jäisivät muistiin toistekin kokeiltaviksi. Nyt edessä on kuva, joka on ilmiselvästi broileria, varmaankin rintafilee. Kuorrutuskin näyttää olevan. Onneksi perheelle jäi parempi muistijälki ja kuorrutteeseen makua antanut raaka-aine selvisi. Koska tämä broilerin "vain" kuorrutetaan, eikä paneroida kauttaaltaan , ei annos ole niin tuhti kuin voisi kuvitella. Kuorrutus pitää broilerin mehevänä
PARMESAANI-KUORRUTETTU BROILERIN RINTAFILEE
4 broilerin rintafileetä
suolaa, mustapippuria
kuorrutus:
1 dl vastaraastettua parmesaania
1 dl majoneesia
1 rkl dijon-sinappia
1. Sekoita kuorrutuksen aineet keskenään. Mausta broilerin rintafileet suolalla ja mustapippurilla. Sivele kuorrute fileiden päälle ja nosta fileet uunivuokaan. Paista 200- asteessa 20-30 minuuttia, jos epäilet kypsyyttä halkaise yksi filee
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti