ARKINEN POSSUKASTIKE
600g kassleria
rypsiöljyä
suolaa, mustapippuria myllystä
1 iso sipuli
1 valkosipulinkynsi
3 rkl vehnäjauhoja
vettä
soijakastiketta
(pala lanttua pieninä kuutioina, lisätään viimeisenä)
1. Suikaloi kassler. Kuumenna loraus öljyä paistinpannulla ja lisää puolet kasslerista, anna paistua muutama minuutti, kääntele ja anna paistua. Toista kunnes erä on kokonaan ruskistunut. Tee sama toiselle erälle kassleria. Mausta molemmat erät suolalla ja mustapippurilla
2. Kuori ja hienonna sipulit. Nosta kaikki kasslersuikaleet pannulle ja lisää sipulit, anna paistua pari minuuttia. Lisää jauhot ja sekoittele pari minuuttia. Lisää kiehuvaa vettä siten, että lihat juuri ja juuri peittyvät. Mausta reilulla lorauksella soijakastiketta ja sekoita. Anna hautua miedolla lämmöllä tunti
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti