Taiteellinen asettelu neidin |
VALKOSUKLAA-MARJAJUUSTOKAKUT
8 kakkua
170g suklaakeksejä
90g voita
*
400g tuorejuustoa
150g hienoa sokeria
2 1/2 dl kuohukermaa
150g valkosuklaata
75g marjasosetta
1 tl raastettua sitruunankuorta
2 rkl sitruunamehua
3 liivatelehteä
2. Sulata palasteltu valkosuklaa vesihauteessa
3. Laita liivatelehdet kylmään veteen viideksi minuutiksi
4. Vatkaa kerma paksuksi vaahdoksi. Vatkaa tuorejuusto, sokeri ja sitruunankuoriraaste sekaisin. Yhdistå tuorejuusto ja kermavaahto
5. Kuumenna sitruunamehu, purista liivatteista liika vesi ja sekoita kuumaan sitruunamehuun. Sekoita sitruunamehu hyvin tuorejuuston ja kermavaahdon sekaan. Jaa seos kahteen kulhoon. Sekoita toiseen valkosuklaa ja toiseen marjasose
6. Ota muffinipelti kylmästä ja lusikoi keksipohjan päälle vuorotellen valkosuklaa- ja marjaseosta. Pyöräytä seokset yhteen marmorikuvioksi. Tasoita päälliset, anna hyytyä kylmässä vähintään puolituntia
7. Irrota kakut pelliltä pyöräyttämällä veistä varovasti reunoja pitkin. Aseta kakut tarjolle
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti