HASSELBACKAN PERUNAT
2-3 kiinteää perunaa/ ruokailija
tuoretta rosmariinia
valkosipulia
mustapippuria myllystä
sormisuolaa
oliiviöljyä
*
parmesaania
1. Pese perunat ja vedä niihin viiltoja muutaman millin välein, viillot eivät saa tehdä perunasta viipaleita
2. Kuori ja hienonna valkosipuli, hienonna rosmariini. Sekoita valkosipuli, rosmariini, mustapippuri, suola ja oliiviöljy hyvin kulhossa. Lisää perunat ja pyörittele, jätä hetkeksi maustumaan
3. Nosta perunat uunivuokaan, viiltopuoli ylöspäin. Paista 200-asteessa 30 minuuttia, kaada loppu oliiviöljyseos perunoiden päälle ja ripottele pinnalle vastaraastettua parmesaania. Paista vielä vartti, tai kunnes perunat ovat kypsiä (kokeile kypsyyttä vaikka hammastikulla)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti