BROILERIA SALTIMBOCCAN TAPAAN JA PERSIKKASALSAA
Persikkasalsa:
3 persikkaa
salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
lehtipersiljaa
n.1 dl sweet chili-kastiketta
suolaa, mustapippuria
rypsiöljyä
2. Kuullota sipulit rypsiöljyssä, lisää persikat. Kun seos alkaa painua kasaan lisää sweet chili-kastiketta noin puoleen väliin seosta, sekä reilu nippu hienonnettua persiljaa. Anna hautua hiljaisella tulella kymmenisen minuuttia. Lisää tarvittaessa sweet chili-kastiketta, jos seos alkaa kuivua liikaa. Mausta vielä suolalla ja mustapippurilla. Tarjoa broilerin lisäkkeenä
Broileri:
6 broilerinrintafileetä
6 viipaletta parmankinkkua
6 viipaletta maukasta juustoa (nyt tummaa Polaria)
12 salvian lehteä
suolaa, mustapippria
1 1/2 dl valkoviiniä
1. Nuiji broilerinrintafileet ohuemmiksi
2. Mausta jokainen filee suolalla ja mustapippurilla molemmin puolin. Laita fileille salvianlehti ja (pieni) viipale juustoa. Taita fileet kahtia
3. Kääri taitettu filee parmankinkkuun ja kiinnitä filee hammastikulla
4. Grillaa fileitä pari minuuttia / puoli (aika riippuu täysin grillistäsi, voit myös paistaa fileisiin värin pannulla) ja nosta uunivuokaan. Hienonna vuokaan loput salvianlehdet ja kaada vuuan pohjalle valkoviini. Nosta vuoka grillin ylätasolle ja pienennä grillin lämpö minimiin. Anna fileiden kypsyä noin kymmenen minuuttia eli se aika joka sinulla menee riisin keittämiseen
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti