BROILERIA OLUESSA
2 punasipulia
4 valkosipulinkynttä
6 viipaletta pekonia
6 broilerin koipireittä
1 tl suolaa
mustapippuria myllystä
3 rkl vehnäjauhoja
rypsiöljyä
voita
4 dl aleolutta
(nyt Boddingtons pub ale)
3 dl kuumaa kanalientä
muutama timjaminoksa
2 laakerinlehteä
1. Leikkaa koipireidet nivelen kohdalta kahteen osaan ja poista mahdollinen rasva
2. Kuori ja hienonna sipulit. Hienonna pekoni
3. Sekoita vehnäjauhot, suola ja mustapippuri. Kääntele broilerinpalat jauhoseoksessa ja paista kuumalla pannulla voi-rypsiöljyseoksessa molemmin puolin väri palojen pintaan. Nosta lihat pataan
4. Paista sipulia ja pekonia muutaman minuutti, lisää olut ja anna kiehahtaa, jotta pannulta irtoaa kaikki maku. Kaada pataan. Lisää pataan timjami, laakerinlehdet sekä kanaliemi. Anna hautua hellalla miedolla lämmöllä 45 minuuttia tai vajaa tunti 175 asteisessa uunissa. Kun liha irtoaa luista on broileri valmista
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti