RAPARPERI-KOOKOSMUFFINIT tuunattu gluteenittomiksi
12 kpl
taikina:
2 kananmunaa
1 1/2 dl hienoa sokeria
1 dl kookosjauhoja
1/2 dl kookoshiutaleita
1/2 dl gluteenittomia jauhoja
1/2 dl perunajauhoja
2 tl leivinjauhetta
1 dl juoksevaa margariinia
1 dl kermaa
3 dl raparperipaloja
kuorrutus:
2 1/2 dl kookoshiutaleita
1 kananmuna
1 dl juoksevaa margariinia
1 dl hienoa sokeria
1 tl sitruunamehua
2. Laita muffinipellille paperiset vuuat ja jaa taikina vuokiin. Paista 200-asteessa 12 minuuttia
3. Tee kuorrutus sekoittamalla kaikki kuorrutuksen aineet keskenään
4. Ota pelti uunista ja levitä kuorrutus muffinien pinnalle. Jatka paistamista n 15 minuuttia tai kunnes kuorrutus alkaa saada väriä
Muffinit ovat parhaillaan päivän kuluessa paistamisesta
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti