Teinin vohveli mansikoilla ja vaahterasiirapilla |
Pikkuneidin vohveli mustikoilla ja sitruunavaahdolla |
AAMIAISVOHVELIT
12 isoa vohvelia
12 isoa vohvelia
3 kananmunaa
7 dl maitoa
5 dl vehnäjauhoja
2tl leivinjauhetta
1/2 dl pullomargariinia
1. Vatkaa kananmunien rakenne rikki, lisää maito ja sekoita. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja lisää taikinaan. Lisää pullomargariini ja sekoita taikina tasaiseksi. Anna taikinan turvota puoli tuntia
2. Kuumenna vohvelipannu. Voitele molemmat paistolevyt tarvittaessa rypsiöljyllä. Laita kauhallinen taikinaa levylle ja paina kansi kiinni. Anna vohvelin paistua kypsäksi. Nosta vohvelit tarjolle sitä mukaan kun ne paistuvat, sillä tästä taikinasta ei tule kovin rapeita vohveleita. Ylijääneet voi lämmittää ja rapeuttaa grillissä tai paloina leivänpaahtimessa
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti