lauantai 1. toukokuuta 2010

Rusketusraidat

Vappupäivän voi aloittaa keveästi bloggaamalla edellisen illan jälkiruuan. Grillikauden jälkiruokana meillä on usein hedelmiä, grillistä. Tällä kertaan grilliin pääsi ananas. Lisäkkeeksi valmistui mascarponevaahto, aikuisille rommilisällä. Helppoa ja nopeaa, kuten tämän aamuinen kirjoituskin.


GRILLATTU ANANAS JA MASCARPONEVAAHTO


ananas
***
250g mascarponejuustoa
2 dl vaahtoutuvaa vaniljakastiketta
1/2 dl rommia

1. Kuori ananas, ja viipaloi. Jos ananas on hyvin kypsä, voit jättää keskiosa paikoilleen muuten poista se
2. Vaahdota vaniljakastike, sekoita mascarpone sekaan
3. Voit ottaa osan erilleen aikuisia varten ja lisätä rommia maun mukaan
4. Kuumenna grilli kuumaksi, käytä ananaskiekot grillissä nopeasti molemmin puolin. Ne saavat vähän tummua reunoilta
5. Kasaa annokset tarjolle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti