ALKUKESÄN SITRUUNAINEN KATKARAPUPASTA
500g spagettia
*
180g isoja katkarapuja (pakaste)
pari parsaa
8 pulleaa herneenpalkoa
salottisipuli
2 valkosipulinkynttä
1/2 sitruunaa
1 dl kermaa
suolaa
rypsiöljyä
basilikaa
1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Tee tällä välin kastike
2. Kuori ja hienonna sipulit. Poista parsoista puumainen tyvi ja viipaloi. Irrottele herneet paloista. Pese sitruuna ja raasta puolikkaasta kuori sekä purista mehu
3. Kuullota sipuleita pari minuuttia rypsiöljyssä. Lisää sitruunankuori, -mehu , parsapalat ja herneet. Sekoittele minuutti. Lisää kerma ja suolaa maun mukaan. Keitä hiljakseen 3 minuuttia. Lisää katkaravut ja sekoita. Tarkasta maku.
4.Koristele annokset jättikatkaravun pyrstöillä, hienonnetulla basilikalla ja sitruunankuorisuikaleilla
500g spagettia
*
180g isoja katkarapuja (pakaste)
pari parsaa
8 pulleaa herneenpalkoa
salottisipuli
2 valkosipulinkynttä
1/2 sitruunaa
1 dl kermaa
suolaa
rypsiöljyä
basilikaa
1. Keitä spagetti pakkauksen ohjeen mukaan. Tee tällä välin kastike
2. Kuori ja hienonna sipulit. Poista parsoista puumainen tyvi ja viipaloi. Irrottele herneet paloista. Pese sitruuna ja raasta puolikkaasta kuori sekä purista mehu
3. Kuullota sipuleita pari minuuttia rypsiöljyssä. Lisää sitruunankuori, -mehu , parsapalat ja herneet. Sekoittele minuutti. Lisää kerma ja suolaa maun mukaan. Keitä hiljakseen 3 minuuttia. Lisää katkaravut ja sekoita. Tarkasta maku.
4.Koristele annokset jättikatkaravun pyrstöillä, hienonnetulla basilikalla ja sitruunankuorisuikaleilla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti