VALKOSIPULIKATKARAVUT
500g katkarapuja
6 valkosipulinkynttä
4 pientä kuivattua chiliä
2 rkl timjamia puutarhasta
4 dl rypsiöljyä
1. Sulata katkaravut
2. Viipaloi valkosipuli, hakkaa chilit timjamin kanssa pieneksi
3. Kuullota valkosipuli, chili & timjami öljyssä
4. Lisää katkaravut, anna kuumentua ja tarjoile vaalean leivän kanssa
CHEVREPATONKI
1 patonki
200g kittipintaista vuohenjuustoa (President Sainte Maure)
2 rkl timjamia puutarhasta
vaahterasiirappia
ananaskirsikoita
1. Viipaloi patonki & paahda uunissa grillivastuksien alla puolitoista minuuttia
2. Viipaloi chevre ja lisää leiville. Grillaa kunnes chevre sulaa & ruskistuu , n.3 min
3. Viimeistele leivät timjamilla, ananaskirsikan puolikkaalla & pienen pienellä lirauksella vaahterasiirappia
( ohje kuuluu sarjaan otetaan mitä kaapissa on)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti