sunnuntai 13. syyskuuta 2009

Lauantai-illan herkuttelua

Koska Aloitteleva Yrittäjä on ollut viikonlopun ystäviensä kanssa golfaamassa itäisessä Suomessa ja golfaava teini sai lounaan lauantain kisoissa saimme lauantai-iltana toteuttaa toiveiden illan ilman tarvetta oikeasta ruuasta. Tälläkin toki vatsa täyttyi ja kaloreitakin tuli yli oman tarpeen.

VALKOSIPULIKATKARAVUT

500g katkarapuja
6 valkosipulinkynttä
4 pientä kuivattua chiliä
2 rkl timjamia puutarhasta
4 dl rypsiöljyä

1. Sulata katkaravut
2. Viipaloi valkosipuli, hakkaa chilit timjamin kanssa pieneksi
3. Kuullota valkosipuli, chili & timjami öljyssä
4. Lisää katkaravut, anna kuumentua ja tarjoile vaalean leivän kanssa

CHEVREPATONKI

1 patonki
200g kittipintaista vuohenjuustoa (President Sainte Maure)
2 rkl timjamia puutarhasta
vaahterasiirappia
ananaskirsikoita

1. Viipaloi patonki & paahda uunissa grillivastuksien alla puolitoista minuuttia
2. Viipaloi chevre ja lisää leiville. Grillaa kunnes chevre sulaa & ruskistuu , n.3 min
3. Viimeistele leivät timjamilla, ananaskirsikan puolikkaalla & pienen pienellä lirauksella vaahterasiirappia

( ohje kuuluu sarjaan otetaan mitä kaapissa on)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti